Викендов се одбележува 50 години Златно Славејче

Оваа сабота, 26 септември, на паркингот на спортскиот центар „Борис Трајковски“ ќе се оддржи 50-тото издание на фестивалот Златно Славејче. На овој настан ќе бидат изведени најголемите хитови од сите претходни изданија на овој фестивал меѓу кои се песните „Сакам кола убава“, „Дајте раце“, „Слонче“ и многу други.

„Се потрудивме за безбедно другарување според сите услови и протоколи кои ни се на располагање“ – велат организаторите.

Фестивалот ќе започне од 11 часот со ограничени билети кои можете да ги набавите на овој линк.

Gepostet von Златно Славејче am Sonntag, 20. September 2020