Откако во Кривичниот суд беше прочитана пресудата за поранешниот премиер Никола Груевски во случајот „Тенк“ на СЈО и тој беше осуден на две години казна затвор, на социјалните мрежи се масовно коментира настанот.

https://twitter.com/Sulimanovic/status/999225070101975040

https://twitter.com/andrej081/status/999258710584283141

https://twitter.com/Shkottt/status/999251747741884416

https://twitter.com/Sulimanovic/status/999251512495955968