Фото: Влада на РСМ

Твитер профилот на министерот за здравство Венко Филипче, утрово беше ставен на рестрикција од страна на „Твитер“, од причина што ненамерно при логирање беше внесен погрешен код за верификација, информираат од Министерство за здравство.

Оваа активност за социјалниот медиум беше причина истиот да го ограничи профилот, се работи на надминување на проблемот,“ информираат од таму.