Во близина на Злетово, полицијата пронашла обесен маж, за кој се претпоставува дека е професионалниот војник Д.М. (40), осомничен за тројното убиство што утрово се случи во селото, неофицијално дознава „Мета“ од полициски извори.

Во тек е постапка за утврдување на идентитетот на лицето, чие тело е пронајдено.