ЈСП информира дека за време на празниците три билетарници ќе бидат дежурни.

Граѓаните ќе може да купат билети од билетарниците на Зелен пазар од 7 до 19.30 часот, Ѓорче Петров од 7 до 13 часот и Транспортен центар од 7 до 19.30 часот.