Акцијата за чистење ќе започне на улицата Бутелска

Утре, во 13 часот, на улица Бутелска, во близина на расадникот на ЈП „Паркови и зеленило“, градоначалниците на Град Скопје и на Општина Бутел, Коце Трајановски и Петре Латиновски, ќе присуствуваат на акцијата за чистење што ќе се спроведува во оваа општина.

По акцијата, градоначалниците ќе присуствуваат на средба со жителите на општината Бутел.