fbpx
Таг: Zepeto app

таг: Zepeto app

Метаверзум платформа во која се креираат дизајнерски прачиња облека е најкористена социјална мрежа во Јужна Кореја

Иако во повеќето земји од светот и кај поголемиот дел од популацијата се актуелни социјалните мрежи како Инстаграм, Твитер, Тик Ток, постои голема група на млади луѓе кои најмногу користат платформи дел од метаврзумот каде што може да се проверува и негува аватарот на корисникот. Аватар или дигитална мини пресликана фигура на човекот кој е корисник на платформата е алатка...

Вистиномер: Нема докази дека на ова видео се прикажани починати лица од вакцина во Диселдорф

Самиот факт што смртта настапила после вакцинацијата, не докажува дека вакцината ја предизвикала смртта и тоа го наведуваат сите релевантни државни агенции чија задача е да собираат пријави за...