fbpx
Таг: Yes for Less

таг: Yes for Less

Градинка на отворено и платформа базирана на еко-заедница – наградени младински идеи за социјални претпријатија

„Камп“- градинка на отворено и „Yes for Less“ онлајн платформа базирана на еко-заедница се добитниците на наградите за младински идеи од проектот RISE кој втора година по ред го имплементира „АРНО“. Доделувањето на наградите се одржа вчера во ново отворениот „Центар за социјални претпријатија“ во Скопје, победниците ќе добијат финансиска поддршка во износ од 2500 евра и ќе продолжат да...

Османи: Оптимист сум дека со новата бугарска влада можеме да отвориме ново поглавје меѓу двете земји

Скрининг процесот со Европската Унија е во тек и се одвива со добра динамика врз основа на што ќе ги добиеме извештаите од скринингот и патоказот за отворање на...