fbpx
Таг: успешна бизнис приказна

таг: успешна бизнис приказна

Нова епизода на „Шорткат“ – како младите да стигнат до успешна бизнис приказна?

Нови интересни содржини и актуелни теми ви носиме во новото издание на емисијата за млади „Шорткат“. https://youtu.be/4cJ1_EqK6w4 Во фокус на новата епизода ја имаме успешната бизнис приказна на Настасија и Михаела Штерјови, кои со парични субвенции од државата ја отвориле детската градинка „Малиот принц“. Тие зборуваат за нивниот пат до успехот и упатуваат порака до младите дека целта, упорноста и посветеноста...

Османи: Оптимист сум дека со новата бугарска влада можеме да отвориме ново поглавје меѓу двете земји

Скрининг процесот со Европската Унија е во тек и се одвива со добра динамика врз основа на што ќе ги добиеме извештаите од скринингот и патоказот за отворање на...