fbpx
Таг: продолжено

таг: продолжено

Централен регистар со продолжено работно време за поднесување на пријави за локалните избори

Централен регистар информира дека од недела до среда ќе биде со продолжено работно време, односно регионалните регистрациони канцеларии ќе работат со дежурства поради роковите за поднесување на пријави за претстојните локални избори. Работното време е следно: Недела – 12.09.2021 - 08 до 16 часот Понеделник – 13.09.2021 - 08 до 20 часот Вторник – 14.09.2021 - 08 до 20 часот Среда – 15.09.2021 -...
Superman Batman WonderWoman image by DC

Гал Гадот, Хенри Кавел и Бен Афлек ќе играат негативци во новите „DC“ филмови

Гал Гадот - една од најубавите актерки во Холивуд која има еврејско потекло и е најпозната по својата маркантна улога на „Wonder Woman“ (Вондервуман), заедно со Хенри Кавел, познат...