fbpx
Таг: празничен

таг: празничен

Нов празничен кредит од Тутунска банка

Од 13 ноември годинава, НЛБ Тутунска банка воведе празничен станбен кредит со најниска каматна стапка од само 2,9 проценти, која е фиксна за првите три години од користење на кредитот. Намалени се и каматните стапки на другите станбени кредити и зголемен е периодот на важење на фиксната каматна стапка од три на пет години. Новите каматни стапки важат само за новоодобрени кредити. Исто така, во периодот...

Додека трае суспензијата на Русковска, привремено ќе ја замени обвинителката Лиле Стефанова

Обвинителката Лиле Стефанова привремено, според годишниот распоред, ќе ја замени Вилма Русковска која е суспендирана, по одлуката на државниот обвинител Љубомир Јовевски да покрене дисциплинска постапка против три обвинителки...