fbpx
Таг: Ова е добро

таг: Ова е добро

Младите со музички настани и иницијативи ќе покажуваат дека „Овде е добро“

„Овде е добро“ е серија од музички настани и видеа на социјални мрежи посветени на независната музичката сцена и на активната младина. Тоа е иницијатива која има намера да поттикне размислување и дискусија помеѓу младите, за нивниот ангажман во социјалниот, културниот, економскиот, но и политички живот на земјава. https://www.youtube.com/watch?v=y8vxj0-XbO4&list=PLsJmLXHLhP_Uyi4Nk9xz22Lqec6yrgVB8&index=11&t=0s&fbclid=IwAR0i_n1N_ZjGYg2DElaKYIlCTwODaUgHE_RKEWn2c1kpecRW2AP-s_UI5dI „Првиот настан ќе се случи во сабота на 7 март во МКЦ...

Од почетокот на воената агресија во Украина загинале 234 деца

Вкупно 234 деца се убиени, а над 433 повредени во Украина од почетокот на руската инвазија, јавува украинската новинска агенција „Укринформ“ повикувајќи се на изјава на украинското Јавно обвинителство. „До...