fbpx
Таг: Лудвиг Агрен

таг: Лудвиг Агрен

Лудвиг Агрен го сруши рекордот со најмногу претплатници на Twitch, стримувајќи 31 ден без престан

Лудвиг Агрен
Јутјуберот и стример Лудвиг Агрен го постигна новиот рекорд за најголем број претплатници на Twitch, надминувајќи ја бројката од 282.000 претплатници, откако 31 ден без престан стримуваше на платформата. Таканаречениот „субатон“ - претплатнички маратон, Лудвиг го започнал на 14 март и во тој момент неговиот канал броел само 1.730 претплатници. Оттогаш, секој нов претплатник додавал нови 10 секунди на стриминг...

Ги запознаваме ретките болести – Канаванова болест

Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој пациентите со ретки болести го викаат „свој“, месецот кој е редок по своите ретки 28 дена и оваа година,...