fbpx
Таг: лет

таг: лет

Босна и Херцеговина повеќе нема летови за Белград

Поради финансиска криза, единствената авионска компанија од БИХ, „БХ ерлајнс“, ги откажа летовите за Белград. ­ Летовите за Белград се одложени од минатата недела, а неизвесно е дали авионите за Белград ќе летаат идната недела. Оваа компанија неодамна ја откажа и линијата Сараево - ­Истанбул.

Повторно авонски линии Белград – Загреб

Белград и Загреб повторно ќе се поврзат со воздухопловна линија, а авионите на „Ер Србија“ на новата линија ќе сообраќаат двапати дневно. Српската национална компанија најави дека линијата ќе биде воспоставена на 12 декември. Летовите од Белград за Загреб ќе бидат во 7:35 и 18:20, а од Загреб за Белград во 10:05 и 20:40 часот. Повратниот билет за првиот лет закажан на 12...

ЕСМ и Адора постигнаа договор за закуп на скопските топлани

АД Електростопанско на Северна Македонија (ЕСМ) и АДОРА постигнаа договор за закуп на топланите кои се во сопственост на АДОРА, кои ќе се користат од страна на АД ЕСМ...