fbpx
Таг: лајк фарминг

таг: лајк фарминг

Вистиномер: Самсунг не доделува 100 уреди ако напишете „САМСУНГ“ во коментар

Официјалната Фејсбук страница на Самсунг изгледа многу поинаку и е професионално одржувана, за разлика од страницата каде што се споделува наградната игра по повод 37 години постоење на компанијата, каде што има само една објава. На официјалната Фејсбук страница на Самсунг има дури 161 милион следачи, секојдневни професионални рекламирања, информации за фирмата, линкови до официјалната веб страница, телефони за...

Филмот „Скејтањето не е за девојчиња“ со две награди на Сараевскиот филмски фестивал

Најновиот филм во подготовка „Скејтањето не е за девојчиња“ на режисерката Дина Дума, а во продукција на „Сестри и брат Митевски“ освои две награди за развој во програмата Синелинк...