fbpx
Таг: имотни лиестови

таг: имотни лиестови

МИОА има 16 деловни објекти со вредност од по еден денар

Министерството за инфораматичко општество располага со недвижнини за кои нема имотни листови и евидентирани се 16 деловни објекти со вредност од по еден денар за кои Министерството не поседува комплетна документација, утврдиле државните ревизори при контролата на работата на ова Министерство во 2018 година. Во извештајот на ревизорите се вели дека Министерството не располага со имотни листови за 14 објекти...

Османи: Оптимист сум дека со новата бугарска влада можеме да отвориме ново поглавје меѓу двете земји

Скрининг процесот со Европската Унија е во тек и се одвива со добра динамика врз основа на што ќе ги добиеме извештаите од скринингот и патоказот за отворање на...