fbpx
Таг: Gods will Fall

таг: Gods will Fall

Играта “Gods will Fall” бесплатна на Epic Games до 13 јануари

скриншот од Epic Games
Играта Gods will fall е бесплатна на Epic Games до 13 јануари. Играта е направена и за PlayStation и за PC. Станува збор за игра слична на Диабло односно изометриска RPG игра со уметнички стил што потсетува на Albion и Kings Road играта што се игра на Facebook. Самата игра е наменета да биде и малку комична - арт...

ЗНМ, СЕММ и ССНМ: Владата со народни пари фаворизира одредени медиуми

Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ), Сојузот за етика во медиумите (СЕММ) и Самостојниот Синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) преку соопштение реагираа за присуството на новинари и...