fbpx
Таг: гемијнг

таг: гемијнг

Најавена најновата Warcraft Arcligth Rumble бесплатна игра за мобилни телефони и ќе биде наменета за деца

Скриншот од Blizzard на YouTube
Најавена е најновата Warcraft игра за мобилни телефони и ќе биде наменета за деца. Целосното име на играта е Warcraft Arclight Rumble и ќе биде бесплатна "tower defense" тип на игра, жанр што е многу популарен кај најмладите.  https://www.youtube.com/watch?v=0jPOG8Nru_E Првично иако планот на Blizzard бил Warcraft играта за мобилни телефони да биде слична на Pokemon Go на крајот планот е сменет...

Филмот „Скејтањето не е за девојчиња“ со две награди на Сараевскиот филмски фестивал

Најновиот филм во подготовка „Скејтањето не е за девојчиња“ на режисерката Дина Дума, а во продукција на „Сестри и брат Митевски“ освои две награди за развој во програмата Синелинк...