fbpx
Таг: Дино Рамо

таг: Дино Рамо

Хуманитарен концерт во Бруталиск за нови тапани за Дино

Утре со почеток во 11 часот сè до 20 во „Бруталиск“ ќе се одржи целодневен хуманитарен концерт за да се соберат пари за нови тапани за Дино Рамо, момче со атипичен развој кое одлично свири на овој инструмент. Организаторите Пи Театар, Арт Бригада и Бруталиск се надеваат дека кутијата за донации ќе се наполни до последниот настап, а најавија дека ...

Д-р Жан Митрев не измислил лек за подобрување на видот

Не е вистина дека посочениот „лек“ О капс го измислил д-р Жан Митрев, ниту го препорачува, ниту има докази дека го подобрува видот, како што се тврди во објавата....