fbpx
Таг: Bebbo

таг: Bebbo

Апликацијата „Бебо“ им дава стручни совети на родителите за здравјето на децата

УНИЦЕФ заедно со претставници на неколку министерства, денеска ја претстави првата мобилна апликација „Бебо“ („Bebbo“) која е наменета за родители и сите што се грижат за деца на возраст од 0 до 6 години. На настанот имаше и дискусија за тоа како да се зајакнат услугите за поддршка на родителите и стратателите за да можат да им обезбедат на...

Утре ќе се промовира „Бебо“, новата апликација за родители на деца до шест години

Во организација на УНИЦЕФ, во среда ќе биде промовирана нова мобилна апликација „Бебо“ („Bebbo“) која ќе понуди поддршка на родителите со деца до шестгодишна возраст. На промоцијата ќе се обратат министрите за здравство и за образование и наука Беким Сали и Јетон Шаќири, како и Јована Тренчевска, министерката за труд и социјална политика и Патриција ДиЏовани, претставничката на УНИЦЕФ. „Бебо“...

По повеќе од две недели, проработе веб-страницата на Министерството за образование и наука

Веб-страницата на Министерството за образование и наука проработе по повеќе од две недели. Сепак, доколку некој сака да пристапи до објавените содржини, треба претходно да прифати подесувања дека се...