fbpx
Таг: Aleksandar Vučić

таг: Aleksandar Vučić

Како Србија дојде во вонредната состојба?

За помалку од еден месец, Србија, од земја во која се правеа шеги на сметка на корона вирусот, стаса до тоа да има повеќе од 100 заболени и да се прогласи вонредна состојба. Официјалните лица во повеќе наврати се огласуваа, од ден на ден изнесувајќи тврдења околу корона-вирусот и постојано донесуваа нови и се подрастични мерки во борбата против...

Kako je Srbija došla do vanrednog stanja? 

U manje od mesec dana, Srbija je od zemlje u kojoj su se zbijale i šale na račun korona virusa, stigla do 249 obolelih i proglašenja vanrednog stanja. Zvaničnici su se u više navrata oglašavali, iz dana u dan iznoseći tvrdnje o korona virusu i donoseći nove, sve drastičnije mere u borbi protiv istog. Kako je došlo do ovih...

Kako je Srbija došla do vanrednog stanja? 

U manje od mesec dana, Srbija je od zemlje u kojoj su se zbijale i šale na račun korona virusa, stigla do 249 obolelih i proglašenja vanrednog stanja. Zvaničnici su se u više navrata oglašavali, iz dana u dan iznoseći tvrdnje o korona virusu i donoseći nove, sve drastičnije mere u borbi protiv istog. Kako je došlo do ovih...

Човекот што пукаше во масовниот убиец во Цетиње сè уште недостапен за полицијата

Жителот на Цетиње што вчера попладнето го застрелал и најверојатно го убил масовниот убиец Вук Бориловиќ (34), којшто претходно уби 10 луѓе и рани шестмина,од кој еден е полицаец,...