Група граѓани, пријатели и колеги на познатиот актер Васил Шишков, вечерва организираат достојно испраќање на уметникот, кој синоќа ненадејно почина.

Вечерва, во 19 часот, во паркот Жена-борец, ќе се соберат да му оддадат последна почит на актерот.