„Студентски пленум“ повика на бојкот на изборите на СПУКМ

Од „Студентски пленум“ ги повикаа студентите да не излегуваат на изборите на СПУКМ закажани за 30 јуни затоа што, како што велат, сакаат вистински студентски претставници, а не марионети и нема да дозволат криминални избори за студентски претставници. „Ги повикуваме студентите да не излегуваат на изборите на СПУКМ на 30 јуни. Со бојкотот, сите заедно … Продолжи со читање „Студентски пленум“ повика на бојкот на изборите на СПУКМ