Студенти јавно обвинија професорка дека бара да ја купат нејзината книга ако сакаат потпис за редовност

Дел од студентите на Факултетот за дизајн и технологии на мебел и ентериер (ФДТМЕ) на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ ја обвинија својата професорка дека бара од нив да ја купат нејзината книга за да добијат потпис за редовност и да можат да полагаат испит. Студентите за Мета.мк велат дека откако во јавноста беше објавена … Продолжи со читање Студенти јавно обвинија професорка дека бара да ја купат нејзината книга ако сакаат потпис за редовност