Lideri i LSDM-së Zoran Zaev ishte i pari nga liderët që foli pas mbarimit të bisedave maratonike dhe tha se kanë dështuar bisedimet dhe se nuk ka marrëveshje.

“Nëse do të organizohen zgjedhje më 24 prill, ne nuk do të marrim pjesë”, tha lideri social demokrat Zoran Zaev.

Zaev ka paralajmëruar se më shumë informacione partia e tij do të publikoj gjatë ditës së nesërme ndërsa tha se LSDM-ja “nuk do të merr pjesë në zgjedhje jo të rregullta”.

Lideri i PDSH-së Menduh Thaçi i cili bashkërisht lëshoi takimin nuk dëshiroi të jap deklaratë dhe tha se këtë do ta bëj komisari Johanes Hahn.