fbpx

Për MASh-in propozimi i FShKI-së i pranueshëm

-

Propozimi I dekanit të Fakultetit të Shkencave Kompjuterike dhe Inxhinierisë  në UShKM, Dimitar Trajanov për të punuar në institucioni të arsimit të lartë në vende sipas programeve studimore të cilat pjesërisht (60-70 për qind) kanë qenë kompatibile me programet e universiteteve duket e pranueshme dhe do të jetë lëndë për analizë plotësuese, thonë nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës.

“Propozimin e dekanit të Fakultetit të Shkencave Kompjuterike dhe Inxhinierisë Dimitar Trajanov është plotësim i nismës fillestare të Universitet të Evropës Juglindore, ku puna bëhet  sipas programeve më të mira të universiteteve evropiane dhe botërore është praktikë disa vjeçare” , thuhet në komunikatën e MASh-it

Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
online free course
download lava firmware
Premium WordPress Themes Download
online free course