Shkup, 20 nëntor, 2014 (META)- Në Shkup mbrëmë kanë ndodhur 11 aksidente rrugore, ku një këmbësor dhe shtatë bashkudhëtar kanë marr lëndime të lehta.
Sipas policisë së trafikut, kanë ndodhur edhe gjashtë aksidente rrugore me dëme të vogla materiale, me të cilin është plotësuar raporti evropian për aksidentin e bërë.
Gjatë ditës së djeshme, janë sanksionuar tre shoferë të cilët nuk kanë lejuar kalimin e këmbësorëve në vendkalimet e këmbësoreve, 10 shoferë që nuk kanë respektuar shpejtësinë e qarkullimit rrugor, 28 shoferë që nuk kanë venë rripin e sigurimit ose kanë përdorur celularin, si dhe gjashtë këmbësorë kanë kaluar jashtë vendkalimit të paraparë për këmbësor.
Kurse me ndihmën e automjetit special ”merimanga” janë ngritur 58 automjete.