Ambasadori amerikan në largim Pol Volers  i pazakontë dhe bashkëkohorë në sintetizimin e mandatit tre vjeçar në Maqedoni.

Në ifografikonin,të publikuar faqen zyrtare të facebook-ut të ShBA=ve ndër të tjera, mund të shihet sa kafe espreso ka pirë (1.050), sa tegela me ajvar ka bërë (115) sa litra gjak ka dhuruar (1,5), por edhe sa deputetë është takuar (me të gjithë).

volers