Për disa minuta, dy miliona dollarë janë zhdukur në aksidentin rrugor në Hongong. Në fakt, automobili që ka bartur paratë është përplasur me automobil tjetër, dhe paratë kanë filluar të fluturojnë në të gjitha anë.

Kalimtarët e rastit menjëherë kanë filluar t’i mbushin torbat.

https://www.youtube.com/watch?v=G18-z47NGdQ