Patjetër duhet t’i themi lëvizjes “Hajde” dhe eprorëve të tyre nga partia e sorosit të Zoran Zaev se hapësirën e zbrazët që do ta lënë fjalët e zbrazëta dhe kokat e zbrazëta të ideologëve të opozitës nuk plotësohen me përpjekje të këtilla për një edicion të “Monty Python”, reagon VMRO DPMNE ndaj protestës së sotme para Qeverisë.

“Anëtarëve të lëvizjes sorosoide “Hajde” ju dëshirojmë mirëseardhje në lokacionin ku kanë lënë qindra ton mbeturina para se të largohen në pushimin e tyre vjetor. Kemi kuptim për agjendën e tyre të ngjeshur në të cilën personat e njëjtë me emra të ndryshme të ndonjë shoqate joqeveritare kanë detyrë të mbushin hapësirën e zbrazët që me personalitetin e tyre të ulët e lënë mentorët e tyre nga LSDM dhe të urtit e sorosit si Milçin, Ordanovski dhe Gerovski” reagojnë nga VMRO DPMNE.