Ish drejtori i Drejtorisë së Sigurimit dhe Kundërzbulimit (DSK), Zoran Verushevski, sonte është arrestuar informon Televizioni Alfa.

Tani për tani nuk ka më shumë informacione, nga informatat e para, Verushevski është i dyshuar për një varg të veprave të rënda penale, ndër të tjerash mbajtje e armëve pa leje dhe pornografi me të mitur.