Anëtarët e “AJDE”! – Platforma për politikë qytetare, të motivuar nga nevoja për t’i thënë publikisht Radio Televizionit të Maqedonisë (RTVM) që duhet të jetë në shërbim për qytetarëve, e jo megafon qeverie, nesër (e shtunë), 28 shkurt në ora 12 , do të organizojë marsh protestues para ndërtesës së RTVM.

Në këtë rast, liria e shprehjes, liria e medias, për propagandën dhe për rolin e RTVM-së si shërbimin i transmetuesit publik për qytetarët, do të flasin gazetarët dhe aktivistët civilë: Zoran Bojarovski, Saska Cvetkovska, Ines Efraimova, Jana Kocevska dhe Biljana Bejkova