Prokurorja speciale publike në konferencën e sotme për shtyp paralajmëroi aksionin e ri me emrin “Tortura”:

Siç shpjegoi prokurorja Fatime Fetai, “Tortura” ka të bëjë me rastin e arrestimit të kryetarit të partisë “Të bashkuar për Maqedoni”, Lube Boshkoski.

Është propozuar procedurë hetimore kundër shtatë personave për përdorim tejmase të forcës fizike dhe kërcënimeve ndaj Boshkoskit në parkingun ku është arrestuar.