Në Idomeni sërish tensionohet situata mes refugjatëve dhe policisë së Maqedonisë. Para pak çastesh, një grup refugjatësh përsëri filluan të tërheqin gardhin në kufirin maqedonas- grek që të bëhet vrimë për të kaluar në Maqedoni.

Policia për t’i zmbrapsur hodhi shok- bombë ndaj refugjatëve. Intervenojnë edhe forcat speciale të policisë greke, të cilët formuan edhe bllok para refugjatëve.

Për shkak të incidentit, për arsye të sigurisë u anulua vizita e presidentit të Maqedonisë, Kroacisë dhe Sllovenisë, Gjorgje Ivanov, Kolinda Kitaroviq dhe Borut Pahor në pikën 59.