fbpx
Tags ЗоранЗаев

Tag: ЗоранЗаев

Zoran Zaev u takua me Ilir Metën

Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev në Shkup, u takua me spikerin e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Ilir Metën. Në takim është biseduar për ngjarjet aktuale të rajonit dhe problemet me të cilat ballafaqohen vendet në rrugën e tyre drejt eurintegrimeve. Kryetari Zoran Zaev dhe kryetrai i Kuvendit të Shqipërisë, Ilir Meta, kanë shkëmbyer ide për të rritur bashkëpunimin ekonomik...

Zaev: Vjen koha që kjo marrëzi e pushtetit t’i jepet fund

und. Për këtë pushtet nuk mjaftojnë as protestat prej dhjetëra mijëra qytetarësh, që të pranojë të paktën të bisedojë për problemet. Kjo është një pjesë e deklaratës së liderit socialdemokrat, Zoran Zaev, i cili pati sot një dalje për media, shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij dhe nga dhjetëra aktivistë të LSDM-së. Deklarata e tillë u bë në dyvjetorin e ngjarjeve të...

Zoran Zaev uroi festën e Shën Klimenit të Ohrit

Kryetari i LSDM-së Zoran Zaev me rastin e festës së Shën Klimentit të Ohrit urojë te qytetarët e përkatësisë ortodokse “Nderimi dhe respektimi i veprës së shenjtorit të madh Klimentit të Ohrit, cili gjithë jetën e tij ia kushtoi  arsimit dhe shkrim-leximit,  është jashtëzakonisht e rëndësishme  për përparimin e kulturës maqedonase dhe vlerave civilizuese me vlera universale. Krijimtaria letrare dhe...

Zaev: Gruevski nuk duket kund, sepse e di sa të fëlliqur ka qeverisjen

“Bindja me këto dëshmi dhe argumente që pohojnë se në Maqedoni nuk ka liri dhe demokraci, se qytetarët nuk mund të shprehen vullnetin e tyre gjatë zgjedhjeve është aq e fuqishme saqë na jep të drejtë si politikanë të vëmë peng besueshmërinë tonë politike”, theksoi kryetari i LSDM-së Zoran Zaev, në tribunën e mbrëmshme në Kriva Pallankë. - Dikush ...