fbpx
Tag: ZoranVerushevski

tag: ZoranVerushevski

VMRO-DPMNE-ja Janevës po i përgatit protesta dhe rezistencë të popullit?

Pajtueshmëria   prokurores speciale, Katica Janeva, me propozimin e mbrojtjes së Zoran Verushevskit dhe Gjorgi Lazarevskit, të akuzuar për rastin "Puçi", që të dalin nga paraburgimi, nxiti reagime  të ashpra nga partia në pushtet, VMRO-DPMNE e cila paralajmëroi se Janevës “Mund që t`i rezistoj populli”, gjegjësisht Shoqatës Qytetare për Mbrojtjen e Maqedonisë- ShQMM (GDOM) Analisti Aleksandar Pandov, anëtar i  Shoqatës Qytetare për...

Gjykata kërkon nga Janeva pasportat e Verushevskit dhe Lazarevskit

Këshilli Penal i Gjykatës Themelore Shkupi 1 nga prokuroria speciale Katica Janeva kërkoi që t'i dorëzojë pasaportën e Zoran Verushevskit dhe Gjorgji Llazarevskin që të mund të vendos për propozimet dhe konstatimin lidhur me abrogimin ose zëvendësimin e  masës paraburgim, të dy të akuzuar për rastin "Puçi", informoi  sot Gjykata Themelore Shkupi 1. "Duke vepruara sipas propozimeve të të akuzuarve, në të...

Prokuroria cakton 30 ditë paraburgim për Verushevskin

Prokuroria urdhëroi procedurë hetimore kundër Verushevskit i cili ngarkohet për veprën penale- përpunim, mbajtje, tregti me armë dhe materie shpërthyese pa leje, për çka gjyqi i përcaktoi masën e paraburgimit në afat prej 30 ditëve. Policia ka arrestuar ish drejtorin e Sigurimit Shtetëror dhe Kundërzbulimit Zoran Verushevski. Nga Ministria e Brendshme njoftojnë se arrestimi i Verushevskit, nuk është vetëm për...

Sonte u arrestua Zoran Verushevski

Ish drejtori i Drejtorisë së Sigurimit dhe Kundërzbulimit (DSK), Zoran Verushevski, sonte është arrestuar informon Televizioni Alfa. Tani për tani nuk ka më shumë informacione, nga informatat e para, Verushevski është i dyshuar për një varg të veprave të rënda penale, ndër të tjerash mbajtje e armëve pa leje dhe pornografi me të mitur.