fbpx
Tags Zoran Stavrevski

Tag: Zoran Stavrevski

Opozita reagon rreth dorëheqjes së Stavreskit: Po shkatërrohet betoni i “familjes” në pushtet

Partitë opozitare LSDM dhe PRSD sot reaguan lidhur me dorëheqjen e ministrit të Financave, Zoran Stavreski. Nga LSDM-ja shprehen se dorëheqja e Zoran Stavreskit tregon se është duke u shkatërruar betoni i “familjes” në pushtet. – Njëri prej lojtarëve kryesorë të regjimit e braktisi anijen që fundoset. Zoran Stavreski një kohë të gjatë e dinte se është duke u shkatërruar...

Zoran Stavrevski dha dorëheqje për shkaqe shëndetësore

Për shkaqe shëndetësore Zoran Stavreski dha dorëheqje nga pozita zëvendëskryeministër dhe ministër i Financave në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë. “Problemet shëndetësore me të cilat ballafaqohem dhe këshillat e mjekëve tregojnë se duhet një kohë më e gjatë e mjekimit dhe kurimit, kështu që unë nuk kam mundësi ta kryej funksionin Ministër i Financave dhe nënkryetar i Qeverisë së Republikës...

Ministria e financave mori borxh prej 19 milion eurove te kreditorët vendor

Ministria e financave mori borxh prej 19 milion eurove te kreditorët vendor. Në bazë të borxheve të arritura për pagesë, Qeveri sot duhet të shlyej 9 milion euro borxh. Kohëve të fundit, zv- ministri plotësues i financave, Kire Naumov paralajmëroi se me këtë tempo të huamarrjes, deficiti i planifikuar për tërë vitin 2016-të do të realizohet në muajin maj. Ai njoftoi...

Në kuvend do të debatohet për propozim- buxhetin e vitit 2016-të

Debati për propozim-buxhetin e vitit 2016-të duhet të filloj sot në seancën plenare të Kuvendit të Maqedonisë. Siç njoftoi ministri i financave, Zoran Stavrevski, karakteristikat elementare të propozim- buxhetit për vitin e ardhshëm, janë ulja e deficitit buxhetor prej 3,6% këtë vit, në 3,2% vitin e ardhshëm. Rritje të mjeteve për pensione, asistencë sociale dhe investime kapitale gjegjësisht rritje të pensioneve...

Më 2 nëntor do të derdhen mjetet në llogarinë e Janevës

Këtë javë do të hapet llogaria për Prokurorinë speciale publike me nënshkrim të autorizuar nga prokurori special publik, paralajmëroi në konferencën e sotme për shtyp ministri i financave, Zoran Stavrevski. “Vendimi duhet të kaloj në seancë qeveritare dhe më 2 nëntor të miratohet në Parlament, ku mjetet e miratuara nga buxheti do të derdhen në llogari dhe do të mund...