fbpx
Tag: Zoran Stavreski

tag: Zoran Stavreski

LSDM me video regjistrim ia uroi ditëlindjen VMRO DPMNE-së

Partia më madhe maqedonase në pushtet, VMRO-DPMNE-ja e Nikolla Gruevskit, sot ka festuar 26-vjetorin e themelimit të saj, ndërsa një “urim të veçantë” i ka bërë partia më e madhe opozitare maqedonase, Lidhja Socialdemokrate e Maqedonisë. Urimi është në formë të video-numrit, ndërsa kryepersonazh është ish-zëvendëskryeministri dhe ministër i Financave Zoran Stavreski, i cili para tri ditësh dha dorëheqje. https://www.youtube.com/watch?v=BWRvzPD97iQ

Stavreski sot pritet të dëshmoj para Komisionit anketues

Ministri i financave Zoran Stavreski sot më orën 14.30 duhet të dëshmoj para Komisonit anketues lidhur me skandalin e përgjimeve. Pritet numri një i financave si dhe kryeministri të thirren në nenin , paragrafi 4 nga rregullorja për punën e Komiisonit dhe seanca të jetë e mbyllur. Sipas rregullores, fillimisht pyetje do të parashtrojnë dy deputetë nga VMRO DPMNE, një nga...

Komisioni anketues ngeli pa dëshmitar dhe rend dite

  Anëtarët e komisionit anketues nga LSDM dhe VMRO DPMNE janë përleshur mes vete për shkak të mosardhjes së kryeministri Nikolla Gruevski për dëshmi. Ata kanë debatuar rreth asaj se a është dashur apo jo të vij kryeministri në seancën e sotme si dhe rreth rendit të ditës për mbledhjen e Komisionit. Në ndërkohë, Gruevski sot anuloi ardhjen e tij për...

Gruevski, Stavreski dhe Jankulloska janë dëshmitarët e parë për përgjimet

Nikolla Gruevski, Zoran Stavreski dhe Gordana Jankulloska janë dëshmitarët e parë për përgjimet që do t’i propozoj VMRO DPMNE Komisionit anketues për përgjim. Këtë sot para fillimit të seancës së Komisionit e deklaroi deputeti i VMRO-së dhe anëtarë i Komisionit, Antonio Milloshoski i cili tha se në interes të punës do të kërkojnë dëshmitë të mbahen në seanca të mbyllura. “Me...

Stavrevski shpalosi propozim- buxhetin për vitin 2016-të para deputetëve

Ministri i financave, Zoran Stavrevski shpalosi propozim- buxhetin për vitin 2016-të para deputetëve në Kuvend. Ai pret vitin e ardhshëm të ketë shkallë më të lartë të stabilitetit politike, me çka do të krijohet klimë më e mirë për ekonominë, realizimin e investimeve që qytetarët më lehtë t’i marrin vendimet për shpenzime. Stavreski siç shpjegoi para deputetëve, pret rritje reale...

Parashihen 340 milion euro për ndërtimin e rrugëve vitin e ardhshëm

Për vitin e ardhshëm janë paraparë rreth 340 milion euro për ndërtimin e rrugëve dhe autostradave, por edhe për disa rrugë rajonale. Sipas ministrit të financave, Zoran Stavrevski në këtë mënyrë do të përmirësohet konkurrenca në ekonomi. Gjatë vizitës në Bosilov, Stavrevski theksoi se buxheti për vitin e ardhshëm ka komponent zhvillimor dhe nivel më të lartë historik për investime kapitale...