fbpx
Tag: злоупотреба

tag: злоупотреба

Prindërit janë faktor vendimtar për kapërcimin e abuzimeve në onlajn mësimin, thonë nga MASH

Abuzimi i mësimdhënies në internet nga nxënësit është një nga problemet me të cilat përballet modeli i mësimdhënies në distancë, me të cilin filloi mësimi në shumicën e shkollave në vend. Nxënësit ndanë në mënyrë anonime përvojat e tyre të onlajn mësimdhënies, kështu që ka shembuj evident të abuzimeve të ndryshme, nga gjumi dhe luajtja e lojërave gjatë orës...

BDI do t’i hetoj të gjithë zyrtarët e partisë për shpërdorime

Bashkimi Demokratik për Integrim sot ka njoftuar se në takimin e fundit të kryesisë së partisë është biseduar edhe për nevojën për reformim transparent në të gjitha nivelet e strukturat e BDI-së. “Besimi i qytetarëve për zbatimin e premtimeve zgjedhore është realizuar me pjesëmarrjen pandërprerë në të gjitha kompetencat, që ka bërë eksponentët partiak të bëhen cak i kritikave të...

LSDM: Nëpunësit administrativ punojnë nëpër rrjetat sociale me urdhër të VMRO DPMNE-së

Pas regjistrimeve të publikuara me përgjimet, kurdisjen e gjykatësve dhe proceset e montuara, komitetet komunale të VMRO DPMNE-së filluan betejë të pamëshirshme për përvetësimin e rrjetave sociale, duke i keqpërdorur edhe punonjësit në institucionet shtetërore dhe komunale, por edhe nxënësit nëpër shkolla- akuzuan sot përmes njoftimit nga organizata komunale e LSDM-së në Ohër. -Në Ohër është dhënë urdhër deri tek...

Petreski dhe bashkëpunëtorët hëngrën me miliona euro në biznese korruptuese

Hetimi i policisë për rastin “Ngjala”, siç informojnë nga MPB-ja, ka zbuluar rrjet të ndërlikuar korruptues të bizneseve, për të cilat të dyshuarit ish  prefekti i Ohrit,  bashkëpunëtorët e tij të afërm dhe drejtues të kompanive ndërtimore, të cilat kanë qenë të privilegjuara në procedurat e furnizimeve publike në Komunën e Ohrit. Sipas informacioneve të MPB-së, të dyshuarit në periudhën...