fbpx
Tag: ЗдруженијаЗаЗаштитаНаЖивотни

tag: ЗдруженијаЗаЗаштитаНаЖивотни

Dënime për torturuesit e kafshëve në Vevçan!

Fotografi nga karnavali i Vevçanit me torturë të kafshëve përmbushën rrjetet social. Shoqatat  për mbrojtjen e kafshëve  thonë se janë të tmerruar  nga fotografitë dhe nga informacionet e fituara nga karnavali i Vevçanit dhe se ajo që ka ndodh atje paraqet sadizëm. Jemi të shokuar që në vend të artit, humorit dhe satirës, Vevçani mundësoi dhe toleroi dhunë, frikë, gjak...