fbpx
Tag: ЗбогумНикола

tag: ЗбогумНикола

Censurë edhe në internet: MARNET mbron Gruevskin nga faqja “zbogumnikola.mk”

Rrjetit maqedonas akademik hulumtues –MARNET reagoi ndaj konferencës së djeshme të shtypit të zv/ministrit për shoqëri informatike Aleksandar Kiracovski, ku ai akuzoi se rrjeti ka mundësuar vjedhje të domenin “zbogumnikola.mk” që është blerë nga LSDM. Nga MARNET thonë se tanimë pesë vite funksionojnë si institucion i pavarur pa kurrfarë njolle në punën e tyre dhe paraqesin lider në rajonin për...

Shilegov propozon te kartmonedha njëqinddenarëshe të vulosë “Lamtumirë Nikolla”

Petre Shilegov, deputet i LSDM-së dhe kryetar i Komisionit Anketues për bisedat e përgjuara, mëngjesin e sotëm në profilin e tij të "Fejsbukut" propozoi që, qytetarët në çdo kartmonedhëm njëqinddenarshe të shkruajnë "Lamtumirë Nikolla" dhe ta lëshojnë në qarkullim. "Ja mu kujtua: Në çdo kartmonedhë prej 100 denarësh e cila do t'ju bie në dorë, të shkruani #LamtumirëNikolla dhe ta...

Shilegov: Qëndrojmë para Qeverisë

Edhe kur të pastrohet kjo rrëmujë, do të ngelim këtu- deklaroi Petre Shilegov, zëdhënësi i LSDM-së, për “Meta. Ai shtoi se së shpejti do të vendosen skena. Përfundoi pjesa zyrtare e protestës i cili u mbajt para Qeverisë ndërsa e organizuan partitë opozitare. Jozyrtarisht numri i qytetarëve ishte rreth 20. 000. Në protestën fjalim mbajtën politikan, aktivist dhe artist. Të gjithë ishin të njëzërit,...