fbpx
Tag: затвореници

tag: затвореници

Më shumë se 600 të burgosur s’kanë mundur të realizojnë të drejtën e tyre për votë

Më shumë se 600 gjegjësisht 30% e të burgosurve s'kanë mundur të realizojnë të drejtën e tyre për votë pasi nuk kanë pasur dokument valid biometrik, shkruan televizioni "Telma". Problemi është paraqitur gjatë organizimit të vazhdimit të afatit të vlefshmërisë së letërnjoftimeve, pas çka institucionet fajin ia kanë hedhur njëra- tjetrës. Rastin e kanë shqyrtuar edhe përfaqësues të KSHZ-së dhe  Avokatit...