fbpx
Tags заболени

Tag: заболени

Stojanov: Pandemia do të zgjasë për një kohë të gjatë, të gjitha kufizimet janë të kota sepse ne vetë nuk kujdesemi

Nëse e shikojmë numrin e rasteve me kovid dhe masat kufizuese që do të jenë përsëri në fuqi, ne s’kemi mësuar asgjë gjatë vitit të kaluar. Situata tregon se të gjitha masat janë të kota, sepse nuk e kuptojmë se nuk duhet të futemi në turma, qendra tregtare, autobusë, apartamente dhe shtëpi, thotë d-r. Aleksandar Stojanov, epidemiolog dhe ish-drejtor...