fbpx
Tags виталниобјекти

Tag: виталниобјекти

Kotevski: Kemi njohuri dhe paralajmëronim për aksione hakmarrëse për Kumanovën

Zyrtarë të MPB-së kanë marrë alarmin për sulme dhe rrëmbime të mundshme zyrtarësh policor. Një gjë e tillë raportohet nga disa media, që i referohen informacioneve operative, se grupe që kanë lidhje me atë të Kumanovës, planifikojnë aksione hakmarrëse ose rrëmbime, që pastaj t’i shkëmbejnë me një pjesë të të burgosurve. Është përcjellë edhe qëndrimi i MPB-së se policia...