fbpx
Tags уметност

Tag: уметност

Tatuazhet maqedonase: Kryqi dhe “vdekje o liri” para Gruevskit dhe Mijallkovit

Tatuazhi i elementeve partiake, portrete nga politikanët ose logo të partive politike, është trend në shtetet ballkanike. Te ne tatuazhe të këtilla nuk janë të shpeshta, por janë të kërkuara tatuazhet patriotike si simboli  “vdekje o liri”, dielli i Vergjinës dhe kryqet në të gjitha mënyrat dhe format.   Artistët  e tatuazheve thonë se tatuazhet me portretin e Sasho Mijalkovit, drejtorit...