fbpx
Tags училиште

Tag: училиште

Televizioni shtetëror grek u sulmua për shkak se ka parë racizëm në grafitin “Maqedonia është tokë greke”

Në kuadër të programit për të luftuar dezinformatat dhe lajmet e rreme, të cilat në Ballkan i kalojnë kufijtë shumë shpejt dhe shpejt shfaqen në mediat e ndonjë vendi tjetër madje edhe në gjuhë tjetër, “Meta.mk” transmeton rregullisht aktualitet te shërbimet e ngjashme për kontroll të fakteve dhe luftën kundër dezinformatave në rajon, nga Kroacia në veri deri në...

RMV, prindërit vet do të paguajnë për letër tualeti dhe sapun për nxënësit

“Jo se nuk ka para. Nuk blejmë letër tualeti për shkak se e vjedhin. Nëse shohin që ka, do të gjuhen me atë. Veç kësaj, ndodh të bie në dysheme, prandaj letër në tualetet shkollore nuk ka edhe për shkaqe higjienike”, thotë Velimir Smilevski, kryetar i Komunës Butel, njofton Meta.mk. Ndër të gjitha punët tjera për në shkollë të cilat...

Viti shkollorë megjithatë do të përfundoj më 10 qershor

Ministria e arsimit njoftoi se megjithatë viti shkollor do të përfundoj më 10 qershor. Drejtorët e shkollave të mesme në të cilat kishte bojkot të procesit arsimor vet pritet të gjejnë mënyrë se si t’i plotësojnë orët e humbura. Plenumi i shkollave të mesme bojkotoi procesin mësimor gati 1 muaj.  

Zjarri në “Jan Amos Komenski”, kanë harruar kaloriferin ndezur?

Zjarr nga bodrumi i shkollës fillore “Jan Amos Komensi” në Shkup. Komandanti i Brigadës të Zjarrfikësve, Blagoja Menkovski, për Agjencinë e lajmeve “Meta” deklaroi se është reaguar menjëherë dhe zjarri është vënë në kontroll. Në punëtorin e bodrumit të shkollës me siguri kanë harruar kaloriferin dhe ashtu ka shpërthyer zjarr. Nuk ka të lënduar, dhe zjarri tërësisht është shuar- deklaroi për...