fbpx
Tag: тужби

tag: тужби

Skadon afati për paditë e partive deri në Gjykatën administrative

Po skadon afati 24 orësh për padi lidhur me vendimin e KSHZ-së. Nga ky Komision mbrëmë paralajmëruan se shërbimi juridik i KSHZ-së do t’i përgatis dhe do t’ua dorëzoj Besës dhe Koalicionit në krye me LSDM-në vendimet për 13 ankesat për të cilat ka marrë vendim. Pas dorëzimit së padive, pesë gjykatës të Gjykatës Administrative, të emëruar me short, në...