fbpx
Tags Црвен крст

Tag: Црвен крст

Familjet nga zonat e vërshuara do të marrin nga 200 euro nga Kryqi i Kuq

Nga data 7 deri më 30 gusht në llogarinë e Kryqit të Kuq të Maqedonisë janë grumbulluar 57.860.933, nga të cilat 44.610.633 denarë janë të llogari të Fondit të solidaritetit dhe 13.250.300 denarë me thirrje në telefonat për donacione. Për këtë sot në konferencën për shtyp informoi sekrtari i përgjithshëm i Kryqit të Kuq të RM-së Sait Saiti, me ç’rast...

Nga telefonat deri më tani janë grumbulluar 700.00 denarë ndihmë për të prekurit nga përmbytjet

Në zonat e përmbytura në Manastir Prilep, Shtip, Koçan, Strumicë kurse dje pasdite edhe në rajonin e Kërçovës dhe Gostivarit, Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë shpërndante ndihmë. Nëpërmjet telefonave celularë T- Mobile, ONE dhe VIP 070 075 077 /143 400 sot janë mbledhur 4.683.500 denarë, kurse në Fondin e solidaritet janë grumbulluar 741.987 denarë. Në rajonin e Manastirit janë...