fbpx
Tag: ЦИА

tag: ЦИА

CIA ia shkatërroi jetën El Masrit dhe as që i kërkoi falje

Kaled el Masri është person krejtësisht i shkatërruar, njoftojmë mediumet botërore. Një dekadë pasi CIA, me ndihmën e autoriteteve maqedonase, e mori në Maqedoni dhe e vendosi në Qendrën sekrete për paraburgim në Afganistan, El Masri ende nuk është shëruar. Gazeta “San Herald” thekson se gjermani me prejardhje nga Libani tanimë nuk është pjesë e jetës së bashkëshortes dhe fëmijëve...

CIA rrezikon të fitojë padi sikurse rasti me Kaled El Masri

Përfaqësuesit e CIA-s të cilët lidhen me metoda brutale gjatë hetimit, me siguri deri në fund të jetës nuk do të mund të largohen nga ShBA-ja sepse mund të ballafaqohen me padi penale për shkak të veprimeve jonjerëzore, shkruan “Blumberg”. “Personat e përfshirë në këto tortura, posaçërisht emrat e a tyre që janë të njohur, asnjëherë më nuk mund të...