fbpx
Tags трошоци

Tag: трошоци

Ndotja e ajrit e fundit në listën e investimeve dhe tatimeve

Në periudhën kur ndotja e ajrit është top temë në shtet, të dhënat më të reja të Entit shtetëror për statistikë zbulojnë që më së paku para investohen për përballjen me këtë problem, si dhe më së paku tatime inkasohen në këtë bazë, njofton Meta.mk. Përkatësisht, shpenzimet për mbrojtje të mjedisit jetësor përbëhen prej dy komponentëve: investime në mjete për...

Qyteti i Shkupit shpenzon për prokurime publike sa 46 komuna tjera së bashku

Qendra për komunikime civile (QKC) e publikoi ​​bazën e të dhënave të për prokurime publike të komunave në 2018, që kapin vlerën e 97 milionë  euro, që është 17 milionë euro, ose 21 përqind më shumë se në vitin 2017, transmeton Meta.mk. Baza e të dhënave përmban të dhëna për 3.898 kontrata për prokurime publik që i kanë kontraktuar autoritetet...

Kamenos kapet në gënjeshtër lidhur me shpenzimet për udhëtimin e tij në SHBA

Mediumet greke akuzojnë partnerin e koalicionit të kryeministri Aleksis Cipras dhe ministrin e mbrojtjes, Pakos Kamenos për gënjeshtër rreth shumës së saktë financiare që është harxhuar për qëndrimin e tij në Uashington. Edhe pse Qeveri e SIRIZA premtoi dhe angazhohet për shpenzime sa më të ulëta që përfshijnë vozitje me klasë ekonomike në vend të klasës së biznesit, mos- përdorimin...